Join Us

Join Us pakt eenzaamheid bij jongeren aan en versterkt hun mentale gezondheid. 
Aantal stemmen509
's-Hertogenbosch
Jolanda
van Gerwe
Stichting Join us

Jongeren tussen de 12 en 30 jaar die zich soms alleen voelen of zin hebben om nieuwe mensen te ontmoeten, zijn welkom bij Join Us. Bij Join Us doen groepen van ongeveer 15 jongeren elke twee weken leuke dingen met elkaar.

Join Us kaart eenzaamheid bij jongeren aan en versterkt hun persoonlijke en sociale gezondheid. De preventieve aanpak van Join Us is erkend en wordt door meer dan 80 Nederlandse gemeenten ingezet. Daarnaast heeft Join Us ook een online aanbod en community.

Droom
Het succes van Join Us is mede te danken aan de vrijwilligers. De ervaringsdeskundige jongeren hebben een belangrijke rol bij de ontwikkelingen en uitingen van de stichting. “Onze droom? We streven naar een samenleving waarin alle jonge mensen zich thuis en gewaardeerd voelen en waarin zij betekenisvol contact hebben met andere jongeren." Spreekt dit initiatief jou aan? Stem!

“Met Join Us willen we het verschil maken voor jongeren die zich eenzaam voelen. Dit doen we door jongeren samen te brengen en hun sociale gezondheid te versterken.” 

Join Us heeft al509 stemmen!

Join Us