Zin in Utrecht

De vrijwilligers en geestelijk verzorgers van Zin in Utrecht bieden ondersteuning bij zingeving, levensvragen en spiritualiteit.
Aantal stemmen481
Utrecht
Suzette
van IJssel (h.o.d.n. ZININUTRECHT)
Stichting Centrum voor Levensvragen Midden-Nederland

Iedereen wil gelukkig zijn, maar dat gaat niet vanzelf. Verlies, eenzaamheid, stress of stuurloosheid kunnen ons deel worden. Onze levenslust en levensmoed kunnen dan onder druk komen te staan en de vraag naar de zin van het leven dient zich aan. Geïnspireerd door wijsheid uit spirituele en filosofische tradities gaan we bij Zin in Utrecht samen deze diepte in en krijgt dat wat schuurt in het leven liefdevolle aandacht. Naast individuele gesprekken biedt Zin in Utrecht onder meer een maatjesproject, ouderengroepen, een HSP-café en een training levenskunst voor jongeren. Aandacht voor innerlijk leven staat altijd centraal.

Verbondenheid
Alle activiteiten zijn ontstaan uit een vraag. “Eigenlijk draait al ons werk om verbondenheid te bewerkstelligen. Niet alleen tussen mensen onderling, maar ook of juist van mensen met zichzelf. Onze droom? Het normaliseren van aandacht voor innerlijk leven: van wieg tot graf.” Spreekt dit initiatief jou aan? Stem!

“Aandacht voor wie je bent, wat je voelt en wat er voor jou werkelijk toe doet. Dat is waar wij ons met liefde voor inzetten.”

Zin in Utrecht heeft al481 stemmen!

Zin in Utrecht