Vriendendienst Hoogvliet (Corridor Dienstverlening)

Vriendendienst Hoogvliet is een maatjesproject voor iedereen die behoefte heeft aan contact met anderen.
Aantal stemmen171
Rotterdam
Megan
Haagh
Stichting Corridor Dienstverlening

Vriendendienst Hoogvliet koppelt mensen aan elkaar op basis van gemeenschappelijke interesses en overeenkomsten. Het initiatief van Stichting Corridor Dienstverlening is er voor iedereen in Hoogvliet vanaf 16 jaar. “We maken niet alleen koppelingen tussen vrijwilligers en deelnemers, maar stellen ook deelnemers aan elkaar voor.” Zo komen wijkbewoners met elkaar in contact en kunnen langdurige vriendschappen ontstaan. “Steeds weer mooie vriendschappen zien opbloeien maakt ons project de moeite waard!”

Laagdrempelig
Eenzaamheid heeft een enorme impact op de mentale en fysieke gezondheid van mensen. Om dit gevoel van eenzaamheid te doorbreken spreken de maatjes bij Vriendendienst Hoogvliet gemiddeld eens in de week met elkaar af. Het contact kan laagdrempelig zijn, bijvoorbeeld een uurtje een kopje koffiedrinken en kletsen, maar vaak zien wij dat wanneer het contact groeit, mensen samen diverse activiteiten ondernemen. We hebben al vele mooie vriendschappen zien ontstaan!”

Stem als dit initiatief een Appeltje verdient!

“Door de komende jaren nog meer mensen aan elkaar te verbinden, streven wij naar het tot stand brengen van een zorgzame maatschappij, waarin persoonlijke aandacht voor elkaar weer de normaalste zaak van de wereld is.”

Vriendendienst Hoogvliet (Corridor Dienstverlening) heeft al171 stemmen!

Vriendendienst Hoogvliet (Corridor Dienstverlening)