Technology for seniors (New Challenges Foundation)

De New Challenges Foundation leert ouderen digitale vaardigheden zodat ze bijvoorbeeld kunnen videobellen met hun geliefden.
Aantal stemmen130
Sint Eustatius
Francine
Foe
New Challenges Foundation

Door het initiatief ‘Technology for older adults/seniors to stay in touch with family’ krijgen ouderen hulp op het gebied van technologie. Doordat ze leren omgaan met een mobiele telefoon, tablet of computer kunnen ze onder andere via WhatsApp hun geliefden blijven zien door te videobellen. Ouderen voelen zich minder eenzaam en vinden het leuk om iets nieuws te leren.

Generaties
Het initiatief van de New Challenges Foundation op Sint-Eustatius brengt ook generaties samen. De senioren krijgen namelijk les van jongeren. De jonge vrijwilligers leren zo hoe mooi het is om iets voor een ander te doen. Ze voelen zich trots dat zij anderen iets kunnen leren. “Het geeft ze ook de kans om een band op te bouwen met ouderen.” Breng jouw stem uit als dit initiatief jouw hart heeft gestolen!

“Door ouderen digitale vaardigheden te leren, kunnen ze niet alleen contact opnemen met hun naasten, maar blijven ze ook zelfstandig.”

Technology for seniors (New Challenges Foundation) heeft al130 stemmen!

Technology for seniors (New Challenges Foundation)