Super COOL!

Stichting Super COOL! maakt sporten toegankelijk voor mensen met een verstandelijke beperking en draagt daarmee bij aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen.
Aantal stemmen727
ALMERE
Anton
Spaan
Eenzaamheid
Zorgen voor elkaar
Stichting Super COOL!

Voor mensen met een verstandelijke beperking is het allesbehalve vanzelfsprekend dat zij ‘gewoon’ met alledaagse activiteiten mee kunnen doen. Super COOL! vindt dit niet cool en brengt deze doelgroep in beweging. Letterlijk en figuurlijk.

Dit project koppelt mensen met een verstandelijke beperking en sportmaatjes op een gelijkwaardige manier aan elkaar. Ze stimuleren, ondersteunen en enthousiasmeren elkaar om één keer per week te sporten en grenzen te verleggen. Ook ondernemen ze activiteiten buiten het sporten om. Deze positieve aandacht zorgt dat mensen met een beperking weer onderdeel zijn van de maatschappij. Ze krijgen meer vrienden en zelfvertrouwen.

Super COOL! draagt hierdoor bij aan een samenleving waarin iedereen mee kan doen. Vrijwilligers gaan niet uit van de beperking, maar van de kansen. Vind jij ook dat iedereen gelijkwaardig behandeld moet worden? Stem dan op dit project!

Doordat deelnemers en sportmaatjes samen sporten, bereikt Super COOL! dat de deelnemers meer deel uit gaan maken van de maatschappij.

Super COOL! heeft 727 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!