Stichting Gouden Mannen

Stichting Gouden Mannen laat mannen met een migratieachtergrond hun eigen kracht (her)ontdekken en creëert een gemeenschap waarin deze mannen elkaar begrijpen en ondersteunen.
Aantal stemmen133
Amsterdam/Utrecht
Magdy
Khalil
Stichting Gouden Mannen

Stichting Gouden Mannen is er voor mannen vanaf middelbare leeftijd met een migratieachtergrond en psychische kwetsbaarheid die eenzaamheid ervaren. Door het programma komen deze mannen in verbinding met zichzelf, hun directe omgeving en de maatschappij. Ze krijgen weer grip op hun leven en zitten lekker in hun vel.

Vriendschappen
De mannen komen elke week samen en gaan in groepsverband aan de slag met hun eigen doelen. In de groep delen de mannen persoonlijke verhalen en kwetsbaarheden. Het (h)erkennen van elkaars persoonlijke situaties geeft de mannen kracht en heeft een verbluffend effect op de mannen afzonderlijk, maar ook op de groep. Er worden hechte vriendschappen gesloten en deelnemers durven weer sociale activiteiten te ondernemen. Dit heeft niet alleen een positief effect op de mannen zelf, maar ook op hun gezinnen en sociale omgevingen.” Verdient dit initiatief dat mannen een helpende hand biedt een Appeltje? Druk snel op de stemknop!

“Iedereen ziet zijn eigen problemen. Als je de problemen van een ander hoort, begrijp je beter hoe de wereld in elkaar zit en voel je je minder eenzaam.”

Stichting Gouden Mannen heeft al133 stemmen!

Stichting Gouden Mannen