Stichting Avondje Uit

Stichting Avondje Uit is een community voor eenzame jongeren die door vrijetijdsactiviteiten nieuwe mensen leren kennen en zichzelf ontwikkelen.
Aantal stemmen635
Noord-Brabant
Jeroen
Hellemons
Stichting Avondje Uit 013

Stichting Avondje Uit is een community voor jongeren en jongvolwassenen tussen de 16 en 35 jaar die zich weleens eenzaam voelen. De stichting organiseert vrijetijdsactiviteiten in Tilburg en Den Bosch waarbij mensen elkaar ontmoeten. Door er samen op uit te gaan, verbeteren ze tegelijkertijd hun sociale vaardigheden en bouwen ze een netwerk op.

Jezelf zijn
Voor kwetsbare jongeren is de community een plek waar ze zichzelf kunnen zijn. “Bij ons ben je niet alleen deelnemer, maar ook een actief community lid. Iedereen wordt aangesproken op eigenaarschap en aangemoedigd om zichzelf te ontwikkelen.” Zo zijn er ook mentale weerbaarheidsavonden en vakanties voor mensen die normaal niet zelfstandig op vakantie kunnen gaan. Heeft dit initiatief jouw hart gestolen? Breng je stem uit!

“Onze droom? Dat niemand zich buitengesloten voelt en dat alle jongeren en jongvolwassenen volwaardig mee kunnen doen en een gevoel van betekenis kunnen ervaren.”

Stichting Avondje Uit heeft al635 stemmen!

Stichting Avondje Uit