Hunto Grandi, grandi Hunto (Movemiento ta Bida)

Het Arubaanse project Hunto Grandi, Grandi Hunto houdt ouderen actief en motiveert hen zelfstandig te blijven en mee te doen aan dagelijkse activiteiten binnen de samenleving.
Aantal stemmen775
Aruba
Rosa
Leon Martinez
Fundacion Movemiento ta Bida

Hunto Grandi, Grandi Hunto staat voor: samen zijn we sterk en samen worden we groot. Het is de naam van het project voor ouderen op Aruba, een initiatief van het Caribische Fundacion Movemiento ta Bida. De stichting is gericht op het welzijn van ouderen. Niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Hoe? Door het bevorderen van sociale interactie en betrokkenheid in de gemeenschap.

De ouderen kunnen niet alleen deelnemen aan activiteiten, maar ook meedenken. Andere senioren die al hebben deelgenomen, delen hun ervaringen om leeftijdsgenoten te inspireren. Door regelmatige bijeenkomsten, activiteiten, een buddy-systeem, educatieve workshops en betrokkenheid bij vrijwilligerswerk nemen gevoelens van eenzaamheid af. “We willen niet alleen voorkomen dat oudere volwassenen in eenzaamheid belanden, maar ook een bloeiende en onderling verbonden kwaliteit van leven bieden.” Verdient dit initiatief een Appeltje? Stem!

“Samen bouwen we een gemeenschap waarin ouderen niet alleen ondersteund worden, maar ook volop kunnen deelnemen aan het dagelijks leven.”

Hunto Grandi, grandi Hunto (Movemiento ta Bida) heeft al775 stemmen!

Hunto Grandi, grandi Hunto (Movemiento ta Bida)