Een kopje thee bij FAVI (Un copi te serca FAVI)

FAVI is er voor mensen van alle leeftijden met een visuele beperking op Aruba.
Aantal stemmen482
Aruba
Lucette
Baarh-Bijlhout
Fundacion Arubano di Esnan Visualmente Incapacita

Fundacion Arubano di Esnan Visualmente Incapacita (FAVI) zet zich al 50 jaar in voor slechtzienden en blinden op Aruba. De stichting begeleidt en helpt mensen van alle leeftijden met een visuele beperking. “We bieden een luisterend oor, geven advies, begeleiding en moedigen mensen ook aan hun levensvreugde te hervinden.” Cliënten voor wie deze aanpak goed werkt, motiveren nieuwe cliënten en de gemeenschap: “In hun rol als mentor zijn zij voorbeelden voor anderen. Een inspiratiebron.”

Informatieve bijeenkomst
Met het project Een kopje thee bij FAVI wil de organisatie een grote groep mensen in de maatschappij bereiken. Directe familie, vrienden, buren, mantelzorgers. Door hen informatie te geven en een workshop aan te bieden, leren zij meer over hoe zij mensen met een visuele beperking kunnen helpen. Daarbij richt FAVI de aandacht op de impact die een visuele beperking heeft op het dagelijks functioneren. “Op deze manier willen we meer mensen met een visuele beperking uit hun isolement halen.”

Door bijeenkomsten te organiseren krijgen de diensten meer bekendheid, zodat meer mensen met een visuele beperking FAVI weten te vinden.” Iedereen met vragen over visuele beperkingen kan langskomen tijdens het speciale thee-uurtje. “Het is altijd gezellig om even te ontspannen en over het leven te praten tijdens een kopje thee.” Onder de indruk hoe FAVI zich inzet voor mensen met een visuele beperking? Druk op de stemknop!

“We willen dat mensen met een visuele beperking weer plezier ervaren in het leven en dat zij zo zelfstandig mogelijk meedoen in de maatschappij.”

Een kopje thee bij FAVI (Un copi te serca FAVI) heeft al482 stemmen!

Een kopje thee bij FAVI (Un copi te serca FAVI)