Club Kibrahacha

Club Kibrahacha 60+: voor betrokken, gezonde en actieve Arubaanse senioren.
Aantal stemmen696
Aruba
Kelsey
Arends
Club Kibrahacha 60+

Club Kibrahacha 60+ is een centraal gelegen centrum waar Arubaanse senioren elkaar ontmoeten. De stichting biedt dagelijks activiteiten aan, waardoor de impact van eenzaamheid vermindert. Tegelijkertijd stimuleert Club Kibrahacha 60+ een actieve en betrokken levensstijl, zodat ouderen zo lang mogelijk meedoen in de samenleving. Club Kibrahacha 60+ biedt een breed scala aan activiteiten, variërend van kunst en fitness tot recreatieve activiteiten, die aansluiten bij de interesses en mogelijkheden van de leden. Om de activiteiten zo toegankelijk mogelijk te maken, biedt de stichting gratis vervoer aan.

Positieve houding
“Wij bevorderen een positieve houding, een goede gezondheid en onafhankelijkheid.” Door elkaar in het centrum te ontmoeten en samen activiteiten te ondernemen, doen ouderen meer kennis en vaardigheden op en zijn zij niet meer de hele dag alleen. Verdient dit initiatief een Appeltje van Oranje? Breng snel je stem uit!

“Club Kibrahacha bevordert het welzijn van onze senioren, zodat zij gezond, actief en betrokken bij de Arubaanse samenleving blijven.”

Club Kibrahacha heeft al696 stemmen!

Club Kibrahacha