058 Samen Sterk

058 Samen Sterk zet bewegen met plezier in om te zorgen voor ontmoeting.
Aantal stemmen413
Leeuwarden
Daan
Bultje
Stichting 058 Samen Sterk

Stichting 058 Samen Sterk weet met bewegen mensen te bereiken en hen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. De basis is een wekelijks programma waar op vrijwel alle werkdagen wordt bewogen, geleerd en ontmoet. Zo zetten deelnemers stappen naar persoonlijke doelen. “Mensen komen, met hulp van de groep, weer in hun kracht te staan en doen actief mee in de samenleving. Bovenal hebben ze plezier met elkaar.”

Lekker leefstand
Mensen die geen aansluiting vinden in het reguliere aanbod, vinden een plek bij de beweeggroepen. “We proberen mensen die in de overleefstand staan, richting de lekker leefstand te krijgen.” Zo kunnen deelnemers meer leren over gezonde voeding, hun digitale vaardigheden versterken en cursussen lezen en schrijven volgen. Onder de indruk van dit initiatief dat mensen letterlijk en figuurlijk in beweging brengt? Stem!

“Door onderdeel te worden van een groep, regelmatig met elkaar te bewegen, koffie te drinken, te eten en te delen, durven we meer en ontstaat ook motivatie om doelen te stellen.”

058 Samen Sterk heeft al413 stemmen!

058 Samen Sterk