Young Impact

Young Impact laat jongeren het verschil maken met hun talent.
Aantal stemmen2424
Breda
Matthijs
de Bruin
Young Impact

Jongeren die impact willen maken, maar niet weten hoe krijgen hulp van Young Impact. De organisatie gelooft dat iedere jongere nú al het verschil kan maken met zijn of haar talent. Daarom reist Young Impact heel Nederland door om jongeren in actie te laten komen voor de thema’s klimaat, maatschappij, diversiteit, gelijke kansen en gezondheid. Eenmalig of blijvend. Met een groot of klein initiatief.

Goed gevoel en skills
Young Impact biedt vooruitstrevende inspiratie- en activatieprogramma’s voor scholen en organisaties. De jongeren bepalen zelf hoe ze impact maken. Dat levert ze niet alleen een goed gevoel op, ook ontwikkelen ze skills die mooi staan op hun cv. “En door deze ervaring zullen ze eerder geneigd zijn zich in de toekomst nogmaals in te zetten als vrijwilliger.”

De jongere krijgen impact tools, kunnen een beroep doen op een impact coach en leren andere impact makers kennen. De aanpak werkt voor alle jongeren: jongeren met een beperking, jongeren uit de jeugdhulp, jongeren van alle onderwijsniveaus en jongeren werkzaam bij bedrijven. Geloof jij ook dat iedere jongere de wereld nu al kan veranderen? Klik op de stemknop!

Wij willen alle Nederlandse jongeren een kans geven op het ontwikkelen van hun talenten en het maken van een maatschappelijke impact.
Young Impact

Young Impact heeft 2424 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!