Wijkcentrum Waterkracht

Wijkcentrum Waterkracht is een levendige, gastvrije ontmoetingsplek waar buurtbewoners van alle leeftijden en achtergronden aan mee kunnen doen en van waarde zijn.

Aantal stemmen1235
Zutphen
Patricia
Withagen
Stichting Lokaal

Bij Wijkcentrum Waterkracht is altijd iets te doen. Het is een levendige, gastvrije ontmoetingsplek waar buurtbewoners van alle leeftijden en achtergronden aan mee kunnen doen en van waarde zijn. “Wijkbewoners van álle leeftijden en álle (culturele) achtergronden worden uitgenodigd om er 'gewoon te zijn', van betekenis te zijn en/of zich te ontwikkelen op welke manier dan ook.” Buren ontmoeten elkaar, komen een potje kaarten of handwerken, lezen een boek of spreken af met een taalmaatje, lopen binnen voor een vraag over een brief of formulier, doen mee met de kinderkunstmiddag of komen genieten van huisgemaakte taart of lunch. Maandelijks schuift een diverse groep aan voor Samen Eten en nemen ze iets lekkers mee voor op het buffet. Ook worden wijkbewoners uitgenodigd voor een bezoek aan een theatervoorstelling of expositie, want dat is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Het levert elke keer weer gespreksstof op. Krijgt Waterkracht dat draait op de inzet van vijftig vrijwilligers en vier betaalde werknemers jouw stem?

School
In alles wat we samen met onze vrijwilligers, andere wijkbewoners en organisaties doen, zijn we bezig met het 'oefenen' om een échte inclusieve mini-samenleving te zijn

Wijkcentrum Waterkracht heeft 1235 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!