Vitalis Maatjes

Vitalis Maatjes koppelt volwassenen aan kinderen die dat goed kunnen gebruiken. Uiteindelijk met als einddoel dat het kind weer steviger in zijn of haar schoenen staat.
Aantal stemmen383
'S-GRAVENHAGE
Tineke
Jurriëns
Zorgen voor elkaar
Kansen in het leven
Stichting Vitalis

Kinderen van ouders met problematiek krijgen niet altijd voldoende aandacht. Zorginstellingen bieden soms onvoldoende hulp. Problemen thuis zorgen voor een angstig leven. Kinderen kunnen geen kind zijn en hebben in de toekomst professionele hulpverlening nodig. Vitals Maatjes grijpt op tijd in bij dit soort situaties.

Dit project begeleidt kinderen die zich in een dergelijke kwetsbare positie bevinden. Het koppelt kinderen aan een volwassene. Dit maatje besteedt aandacht, toont inzet en biedt een luisterend oor. Ze ondernemen samen activiteiten, waardoor de kinderen even weg zijn van huis.

Het doel is dat het kind steviger in zijn schoenen gaat staan. Dat voorkomt intensieve hulpverlening. De hulp van Vitalis Maatjes zorgt niet alleen voor een verandering bij het kind, maar ook bij zijn familie en de vrijwilliger. Vind jij het ook belangrijk dat kwetsbare kinderen ondersteund worden? Stem dan op dit maatjesproject!

De vrijwilliger heeft zich aangemeld als maatje, omdat hij er belangeloos wil zijn voor een kind.

Vitalis Maatjes heeft 383 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!