Triple ThreaT

Triple ThreaT zet sport, cultuur en lifestyle als middel in om jongeren tussen 6 en 21 jaar te helpen op hun pad naar zelfredzaamheid.
Aantal stemmen2277
Haarlem
Okrah
Donkor
Stichting Triple ThreaT

Sport, cultuur en lifestyle als middel inzetten om jongeren tussen 6 en 21 jaar te helpen op hun pad naar zelfredzaamheid. Dat is de kern van Triple ThreaT. Een initiatief van jongeren die zijn opgegroeid in zogenoemde achterstandsbuurten. “We willen een positieve omgeving vormen voor jongeren, waarbij zij de mogelijkheid krijgen om hun volledige potentie te benutten.” Een plek met een warm sociaal vangnet, kansen en rolmodellen en waar het familiegevoel hoog in het vaandel staat.

Potentie
Jongeren krijgen vertrouwen, erkenning en verantwoordelijkheden. Want iedereen heeft potentie en talent. Sommigen hebben alleen een zetje in de rug nodig. Het aanbod is divers. Van basketbal tot dans, van huiswerkbegeleiding tot stages, van de pleintjes tot een heuse vereniging, van ondernemerschap tot toeleiding naar werk. Breng jouw stem uit als deze positieve lifestyle community jouw hart heeft gestolen!

Wij richten ons enkel en alleen op de potentie, kwaliteiten en meerwaarde van jeugd uit achterstandsbuurten.
Stichting Triple ThreaT

Triple ThreaT heeft 2277 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!