Stoppen doe je zelf, maar niet alleen!

Het Ismes Huis biedt een plek aan herstellende verslaafden en hun naasten.
Aantal stemmen564
's-Hertogenbosch
Huub
Geurtsen
Stichting Ismes
We zijn er voor alle mensen die verslaafd zijn, maar niet meer gebruiken en een zinvol en respectvol leven willen opbouwen.
Stoppen doe jezelf, maar niet alleen!

Stoppen doe je zelf, maar niet alleen. Dat is het motto van stichting Ismes. De organisatie helpt de herstellende verslaafde bij de opbouw van zijn leven. Het zogenoemde Ismes Huis is, voor mensen die klaar zijn met een behandeling in een kliniek, een fijne plek om verder te werken aan hun herstel. Vrijwilligers helpen hen om weer op een positieve manier deel te nemen aan de maatschappij. Zij voelen mensen met een verslaving perfect aan, omdat ze zelf een verslavingsachtergrond hebben. Ze weten hoe het is om te moeten herstellen.

Steun voor naasten
In het inloophuis kunnen de bezoekers binnenkomen voor een praatje, meedoen met workshops en er zijn maatjes die individuele hulp bieden. De ervaringsdeskundigen steunen ook naasten van de verslaafden in het omgaan met hun partner, kind, werknemer of kennis. Vind jij dat dit project als waardering een Appeltje van Oranje verdient? Breng snel je stem uit!

Stoppen doe je zelf, maar niet alleen! heeft 564 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!