Stichting Giving Back

Stichting Giving Back brengt jongeren, voor wie studeren niet per se vanzelfsprekend is, en het bedrijfsleven samen.
Aantal stemmen1073
Amsterdam
Karim
El-Khetabi
Stichting Giving Back

Stichting Giving Back biedt eerste generatie (aankomende) studenten, wiens ouders niet of niet in Nederland gestudeerd hebben, tools voor een succesvolle start op een hbo of de universiteit en opent deuren naar het bedrijfsleven. Met cross-culturele mentoring programma’s die bestaan uit een mentortraject en een rijk programma voor talentontwikkeling. De nieuwe generatie Nederlanders met een migratieachtergrond vergroten daarmee de kans op een gelijke start op de arbeidsmarkt, net als hun peers van wie de ouders wel in Nederland hebben gestudeerd en beschikken over een relevant netwerk.

Nieuwe rolmodellen
Het persoonlijk mentortraject maakt de programma’s van Giving Back uniek. “Zo brengen we twee werelden samen. De mentoren zijn professionals uit het bedrijfsleven of overheid. De studenten die het programma voltooien zijn nieuwe rolmodellen voor volgende generaties om zo culturele diversiteit in Nederland duurzaam te bestendigen. Want diversiteit werkt!” Onder de indruk van Giving Back? Breng jouw stem uit!

Onze missie? Culturele diversiteit in de top van het bedrijfsleven en de overheid duurzaam vergroten. Daarom brengen wij ambitieuze en talentvolle jongeren, voor wie studeren niet per se vanzelfsprekend is, en het bedrijfsleven samen.
Stichting Giving Back

Stichting Giving Back heeft 1073 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!