Social Coaches

Social Coaches van Farent en MO Den Bosch is geselecteerd voor een Appeltje van Oranje. Het project ondersteunt veranderingen in het leven van mensen met als doel het terugpakken van de zelfregie. Doe je mee?
Aantal stemmen476
'S-HERTOGENBOSCH
Annemarie
Ninaber van Eijben-Minkels
Zorgen voor elkaar
Kansen in het leven
Social Coaches

Sommige mensen hebben geen sociaal netwerk of financiële middelen om mee te kunnen doen in de samenleving. Ze missen de steun, inspiratie en motivator. Social Coaches van Farent en MO Den Bosch brengt daar verandering in.

Dit maatjesproject ondersteunt mensen in het aanbrengen van verandering in hun leven. De maatjes pakken op een rustig tempo de dingen aan die de hulpvragers als last ervaren. Denk hierbij aan de angst voor sociaal contact of weinig structuur in een huishouden. Maatjes blijven aanwezig in het leven van de hulpvrager tot diegene zelf weer de regie heeft.

Social Coaches zet zich in voor mensen die in hele schrijnende situaties zitten. Vrijwilligers hebben oprecht interesse en vertrouwen in de ander. Ze lossen niks op, maar ondersteunen hen door middel van coaching. Ondersteun jij deze gedachte ook? Stem dan op Social Coaches!

De ondersteuning van een maatje heeft vaak zo’n grote impact, dat ze op deze manier in staat zijn geweest om zelf veranderingen aan te brengen in hun situatie.

Social Coaches heeft 476 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!