SchuldHulpMaatje Parkstad

SchuldHulpMaatje Parkstad biedt licht aan het einde van de financiële tunnel. Deze hulpverlening haalt mensen uit een bodemloze put.
Aantal stemmen953
HEERLEN
Jos
Meijers
Armoede
Kansen in het leven
Budgetcoaching Heerlen

Samenwerkingsverband SchuldHulpMaatje Parkstad ondersteunt mensen in zware financiële problemen. Het biedt hen een zinvolle dagbesteding en zorgt ervoor dat men uiteindelijk weer meetelt in de samenleving. Bijvoorbeeld door hulp bij het regelen van een baan en bij de ontwikkeling van bijzondere vaardigheden.

Verschillende organisaties in Heerlen slaan hun helpende handen ineen. Hiermee creëren ze de optimale hulpverlening voor de financieel zwakkeren. Deze samenwerking leidt tot de beste kwaliteit in hulp en de mooiste resultaten op bankrekeningen. Dit voorkomt nog grotere, eindeloze schulden in de toekomst.

De vrijwilligers van SchuldHulpMaatje Parkstad staan voor iedere burger in Heerlen en Kerkrade klaar. Hun motto is: ‘Vrijwillig waar het kan, professioneel als het moet.’ Ze zoeken dan ook altijd naar de beste oplossing. Vind jij dit een mooi initiatief? Stem dan op dit project!

We zijn een plek waar maatjes hun vaardigheden kunnen vergroten, zodat ze weer mee kunnen doen in de samenleving.

SchuldHulpMaatje Parkstad heeft 953 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!