Samen zullen wij meer bereiken en leren

Elke dag is het buurtcentrum open voor jong en oud. Mensen kunnen binnenlopen om van de computerruimte gebruik te maken, samen tafelspelletjes spelen, tv kijken (worldcup), movienight of een praatje te maken.
Aantal stemmen316
Curaçao
Anamarie
Cijntje
Fundashon Sentro di Bario Soto

Alle Buurtbewoners van de wijk Soto en omstreken en ook bewoners van Curaçao, kunnen bij Fundashon Sentro di Bario Soto terecht voor allerlei activiteiten. Het buurtcentrum wil de algemene, geestelijke, maatschappelijke en lichamelijke ontwikkeling van de bevolking bevorderen. Elke dag is het buurtcentrum open voor jong en oud. Mensen kunnen binnenlopen om van de computerruimte gebruik te maken, samen tafelspelletjes spelen, tv kijken (worldcup), movienight of een praatje te maken. En er is van alles te doen in het buurtcentrum. Zoals Engelse les, computerles, zumba, het leren spelen van kwarta tot workshops zoals bakken en naaien. Jongeren kunnen ook langskomen om hun schoolopdrachten te maken. Verder maken sportverenigingen en de kinderopvang gebruik van het gebouw. Onder de noemer Samen zullen wij meer bereiken, zijn er tien vrijwilligers en drie medewerkers actief. “Wij zorgen dat iedereen zich prettig bij ons voelt door hele leuke momenten te creëren.” Spreekt dit initiatief jou aan? Stem op ons!

Groepsfoto van kinderen op Curacao gekleed in een groen schooluniform
Wij creëren projecten voor de buurtbewoners van de wijk Soto en omstreken. SBS wil een steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de gemeenschap van ons land

Samen zullen wij meer bereiken en leren heeft 316 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!