Samen Goud

Samen Goud van Stichting Sociaal Goud brengt weer plezier in het leven van eenzame ouderen door een waardevolle verbinding met jongeren.
Aantal stemmen306
LEEUWARDEN
Marleen
Suurmeijer
Eenzaamheid
Verbinding in de buurt
Stichting Sociaal Goud

Veel ouderen zijn eenzaam, waardoor ze hun levensdoel kwijtraken. Maatjesproject Samen Goud van Stichting Sociaal Goud helpt deze mensen hun zingeving terug te vinden.

Dit maatjesproject maakt waardevolle verbindingen tussen jong en oud. Het doorbreekt eenzaamheid en ontlast mantelzorgers. Bovendien leren beide generaties van elkaar, omdat ze veel tijd samen doorbrengen. Het contact geeft zingeving terug aan ouderen. Ze voelen zich er beter door en krijgen weer plezier in het leven.

Dit initiatief wil de toenemende eenzaamheid onder ouderen terugdringen en een duurzame verandering teweegbrengen. Vrijwilligers werken samen aan een mooiere toekomst voor mens een maatschappij. Wil jij ook samen het verschil maken? Stem dan op dit project!

Ouderen geven aan dat hun leven daadwerkelijk weer kleur en inhoud heeft gekregen door het contact met maatjes van Samen Goud.

Samen Goud heeft 306 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!