Realcovery inloophuis

Realcovery Inloophuis is een veilige omgeving voor eetstoornispatiënten en hun naasten in het oosten van het land.
Aantal stemmen2694
WEERSELO
Mark
Bijen
Realcovery inloophuis
Mensen met een eetstoornis komen graag terug naar het inloophuis, terwijl naar ons toekomen voor velen echt een grote stap is.
Realcovery inloophuis

Een eetstoornis is een eenzame strijd. Mensen met anorexia nervosa, NAO en boulimia nervosa schamen zich. Door het bieden van laagdrempelige ondersteuning en advies wil Realcovery Inloophuis mensen met eetstoornissen helpen richting echt herstel en zin in het leven. Vaak raken ze in een sociaal isolement. Het inloophuis is dan ook een eerste stap richting sociaal contact op een plek waar veel begrip en erkenning wordt gegeven.

Kracht geven
De vrijwilligers die voor hen klaarstaan zijn ervaringsdeskundigen. Ze weten hoe uitzichtloos en donker het kan zijn tijdens een eetstoornis en kennen ook de keerzijde: weer in het leven staan en genieten van dingen. Ook hun naasten zijn welkom in het inloophuis. “Door het uitwisselen van ervaringen en tips hopen we hen kracht te geven om hun geliefde met een eetstoornis te helpen in zijn of haar strijd.” Steun het inloophuis met jouw stem!

Realcovery inloophuis heeft 2694 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!