Nieuw Nabuurschap

Stichting Nieuw Nabuurschap bevordert de maatschappelijke participatie van mensen met een psychose gevoeligheid door het creëren van werkplekken in een professionele kantooromgeving.
Stem ook!1074
Groningen
Peter
Nugter
Stichting Nieuw Nabuurschap
Mensen die psychosegevoelig zijn, zijn niet minder intelligent en willen met hun kwaliteiten graag iets betekenen en bijdragen in onze maatschappij.
Nieuw Nabuurschap

Stichting Nieuw Nabuurschap creëert in een professioneel administratiekantoor werk voor mensen met een gevoeligheid voor het krijgen van een psychose. Meestal zijn deze medewerkers hoogopgeleid of praktisch ingesteld. Zij werken in een zo gunstig mogelijk werkklimaat. “Want het uitvoeren van zinvol werk en het functioneren in een collegiaal netwerk leidt tot maatschappelijke integratie en uiteindelijk tot een betere kwaliteit van leven.”

Paperassentoko
Bij de begeleiding wordt gebruikgemaakt van de vrijwillige inzet van mensen met een familielid die psychosegevoelig is of is geweest. De Belastingtoko, de Paperassentoko en het Klusburo zijn voorbeelden van initiatieven van Stichting Nieuw Nabuurschap. Daar leveren de medewerkers diensten aan lotgenoten die op deze manier weer worden ontzorgd. Vind jij speciale werkplekken voor mensen die psychosegevoelig zijn een goed initiatief? Breng snel je stem uit!

Nieuw Nabuurschap heeft 1074 stemmen gekregen

Ja, Nieuw Nabuurschap verdient een Appeltje van Oranje!

Geslacht

* verplichte velden

Met het uitbrengen van je stem ga je akkoord met de Actievoorwaarden.
Hierna ontvang je een e-mail waarmee je je stem moet bevestigen. Indien je binnen een half uur geen e-mail in je inbox ziet, check dan ook je spam. De bevestiging zal je zien op de website via het bericht ‘Je stem is binnen’ na het klikken op de link in de mail. Je kunt er dan op vertrouwen dat je stem geregistreerd is. Wanneer je stem goed is ingediend via het formulier, kun je niet opnieuw stemmen. Als je geen mail hebt ontvangen, zal je de volgende dag een herinneringsmail ontvangen.

Actievoorwaarden
  • Door te stemmen, aanvaard je de actievoorwaarden van de Appeltjes van Oranje stemtiendaagse.
  • Je stemt met je naam, e-mail en optioneel telefoonnummer.
  • Per persoon kan maar één keer worden gestemd.
  • Je ontvangt een mail om je stem te bevestigen; check alsjeblieft je mail (ook spam) en bevestig je stem daarmee.
  • Indien je stem goed geregistreerd is, kun je niet nog een keer stemmen met hetzelfde e-mailadres
  • Stemmen kan van 11 t/m 20 januari 2021.
  • Meedoen aan deze actie kost de deelnemer niets.
  • Je kunt een stem uitbrengen op een van de 40 kanshebbers.
  • Onder de stemmers wordt €2.000,- verloot, dat geschonken mag worden aan een project naar keuze.
Privacy
  • Het Oranje Fonds gaat zorgvuldig om met je persoonsgegevens. Meer over ons privacybeleid.

Sluiten