Nieuw Nabuurschap

Stichting Nieuw Nabuurschap bevordert de maatschappelijke participatie van mensen met een psychose gevoeligheid door het creëren van werkplekken in een professionele kantooromgeving.
Aantal stemmen1255
Groningen
Peter
Nugter
Stichting Nieuw Nabuurschap
Mensen die psychosegevoelig zijn, zijn niet minder intelligent en willen met hun kwaliteiten graag iets betekenen en bijdragen in onze maatschappij.
Nieuw Nabuurschap

Stichting Nieuw Nabuurschap creëert in een professioneel administratiekantoor werk voor mensen met een gevoeligheid voor het krijgen van een psychose. Meestal zijn deze medewerkers hoogopgeleid of praktisch ingesteld. Zij werken in een zo gunstig mogelijk werkklimaat. “Want het uitvoeren van zinvol werk en het functioneren in een collegiaal netwerk leidt tot maatschappelijke integratie en uiteindelijk tot een betere kwaliteit van leven.”

Paperassentoko
Bij de begeleiding wordt gebruikgemaakt van de vrijwillige inzet van mensen met een familielid die psychosegevoelig is of is geweest. De Belastingtoko, de Paperassentoko en het Klusburo zijn voorbeelden van initiatieven van Stichting Nieuw Nabuurschap. Daar leveren de medewerkers diensten aan lotgenoten die op deze manier weer worden ontzorgd. Vind jij speciale werkplekken voor mensen die psychosegevoelig zijn een goed initiatief? Breng snel je stem uit!

Nieuw Nabuurschap heeft 1255 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!