Multi Talents

Multi Talents helpt jonge vluchtelingen bij hun integratie en participatie in de maatschappij.
Aantal stemmen570
Roosendaal
Cees
Den Ridder
Stichting OpenDoor

Volledige integratie en participatie van vluchtelingen in de Nederlandse maatschappij. Dat is het doel van Multi Talents van Stichting OpenDoor. Vluchtelingen en kinderen van arbeidsmigratie van 15 tot en met 24 jaar ontwikkelen zich door trainingen en activiteiten. Er wordt samen met de vluchtelingen gekeken waar de talenten liggen. Daar daar wordt het aanbod op afgestemd. Zo wil de een de Nederlandse taal onder de knie krijgen, de ander zijn sociale vaardigheden vergroten en weer een ander wil leren omgaan met emoties.

Oplossingen
Het multiculturele team dat voor hen klaarstaat denkt altijd out of the box. “Want buiten de kaders zijn de mooiste oplossingen te vinden.” Door het aanleren van allerlei vaardigheden kunnen de jongeren beter functioneren in de schoolse setting of op de arbeidsmarkt. Stem als je vindt dat dit project een Appeltje van Oranje verdient!

We bieden jonge vluchtelingen adviezen, handvatten en hulpmiddelen aan waardoor ze een plek binnen de Nederlandse maatschappij kunnen bemachtigen, zo regie over hun eigen leven kunnen voeren en een toekomstperspectief krijgen.
Multi Talents

Multi Talents heeft 570 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!