Maatjesproject Nunspeet

Maatjesproject Nunspeet schenkt aandacht aan zelfstandig wonende mensen die zich eenzaam voelen en hulp nodig hebben bij dagelijkse activiteiten.
Aantal stemmen2478
NUNSPEET
John
Hoving
Eenzaamheid
Zorgen voor elkaar
Stichting Het Venster

Er heerst veel eenzaamheid in onze samenleving. Maatjesproject Nunspeet gaat die eenzaamheid binnen de gemeente tegen. Ook zorgt het voor een groter sociaal netwerk onder de hulpvragers.

Dit project is bedoeld voor zelfstandig wonende mensen die moeite hebben met het leggen en onderhouden van sociale contacten. Dit kan komen door bijvoorbeeld ouderdom, ziekte of het hebben van een andere nationaliteit. Een maatje draagt dan bij aan het welzijn. Mensen krijgen zo weer aanspraak en het gevoel dat iemand naar ze luistert. Hierdoor halen ze meer voldoening uit het leven.

Het is belangrijk om deze groep mensen te ondersteunen, omdat eenzaamheid gevolgen heeft voor de gezondheid, het welbevinden en het meedoen in de samenleving. Vind jij ook dat iedereen, ondanks zijn of haar beperking, afkomst of leeftijd een maatje en aandacht verdient? Stem dan op dit maatjesproject!

Mensen die een maatje hebben, kunnen beter meedoen in de samenleving omdat het hen stimuleert, motiveert en ondersteunt bij het ondernemen van activiteiten en het aanleren van nieuwe vaardigheden.

Maatjesproject Nunspeet heeft 2478 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!