LevelUp Drenthe

LevelUP Drenthe zet ervaringsdeskundige coaches in om jongeren op school of aan het werk te houden.
Aantal stemmen465
Emmen
Ankie
Huijing
Menso / Project LevelUp Drenthe

Voorkomen dat jongeren uitvallen op school of op de werkvloer. Of als ze al zijn uitgevallen, terugleiden naar school of werk. Dat is het doel van het project LevelUp Drenthe. Het initiatief biedt een jongerencoach aan jongeren van 12 tot 27 jaar die graag weer willen deelnemen aan de maatschappij of die dreigen uit te vallen op school of op de werkvloer.

Geloof en vertrouwen
De coach laat de jongere weer in zichzelf geloven en vertrouwen krijgen in een positieve toekomst vol mogelijkheden. De coaches, zelf jongeren tussen 20 en 30 jaar, bieden oprechte aandacht, hulp en inzicht. De jongere kiest de coach die het meest bij hem past en bepaalt waar en wanneer hij wil afspreken. Het initiatief biedt ook perspectief voor de coaches: zij stromen binnen ongeveer 2 jaar uit naar een reguliere baan, meestal in het sociaal domein. Krijgt dit project voor jongeren door jongeren jouw stem?

Onze ervaringsdeskundige coaches ondersteunen jongeren met oprechte aandacht om school en ontwikkeling zo kansrijk mogelijk te maken.
 LevelUp Drenthe

LevelUp Drenthe heeft 465 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!