Laten we Welzijn

Mentorproject Laten we Welzijn van Stichting TijdVoorActie maakt jongeren enthousiast om zich actief in te zetten voor het welzijn van eenzame leeftijdsgenoten.
Aantal stemmen264
EDE GLD
Marieke
van der Heide
Zorgen voor elkaar
Kansen in het leven
TijdVoorActie - Mentorproject Laten we Welzijn

Veel jongeren missen iemand aan hun zijde. Iemand die voorziet in steun en advies. En iemand waar ze vragen aan kunnen stellen en ervaringen mee kunnen delen. Ze voelen zich eenzaam en lopen vast in hun sociale ontwikkeling. Mentorproject Laten we Welzijn is er voor deze jongeren.

Dit project koppelt jongeren met gedeelde interesses aan elkaar. Ze trekken met elkaar op, werken samen aan persoonlijke doelen en ondernemen activiteiten. Eenzame jongeren komen hierdoor weer onder de mensen. Ze krijgen zelfvertrouwen en leggen in de toekomst makkelijker contact met potentiële nieuwe vrienden.

Laten we Welzijn zorgt met dit sociale contact dat eenzame jongeren weer deel uitmaken van de samenleving. Ze bouwen een vriendschap voor het leven en zijn weer zelfredzaam. Dit heeft een preventieve werking, want het project voorkomt problemen in de toekomst onder de hulpvragers. Gun jij eenzame jongeren ook een betere toekomst? Stem dan op dit project!

De aansluiting van een maatje is een laagdrempelige, krachtige en positieve manier om invloed uit te oefenen op het leven van de jongere.

Laten we Welzijn heeft 264 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!