Kamers met Aandacht

Stichting Kamers met Aandacht biedt veilige woonruimte bij particuliere verhuurders aan kwetsbare jongeren.

Aantal stemmen808
Utrecht
Bianca
van der Neut
Stichting Kamers met Aandacht

Kwetsbare jongeren tussen 18 en 23 jaar een kans geven naar een stabiel volwassen leven. Dat doet Stichting Kamers met Aandacht door veilige woonruimte te organiseren bij particuliere verhuurders. De verhuurder staat klaar om hen te helpen. En die aanwezigheid van een volwassene geeft de jongeren net een stukje zekerheid waardoor ze wel op eigen benen kunnen staan.

Kleinschalige en gemengde woonvormen
Ze wonen in kleinschalige en gemengde woonvormen. Zo zijn er ook Huizen met Aandacht. Daar bieden studenten steun. “Onze jongeren maken vaak een valse start in hun volwassen leven. Door hen een sociaal vangnet en betaalbare woonruimte te bieden, voorkomen we dat ze zichzelf in de schulden steken of andere problemen ontwikkelen.” Wil jij dat jongeren die bijvoorbeeld dak- of thuisloos zijn of een jeugdzorgverleden hebben, hun zelfredzaamheid en netwerk versterken? Stem zodat dit project een Appeltje van Oranje wint!

Onze verhuurders zijn het sociale vangnet, houden een oogje in het zeil en helpen kwetsbare jongeren op weg naar een stabiel volwassen leven.
Kamers met aandacht

Kamers met Aandacht heeft 808 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!