JongerenNetwerk

Het JongerenNetwerk van Stichting Zorgbelang inclusief koppelt jongeren aan elkaar om problemen en persoonlijke vraagstukken op een informele manier aan te pakken.
Aantal stemmen431
ARNHEM
Ariënne
Wunderink
Zorgen voor elkaar
Kansen in het leven
Stichting Zorgbelang Inclusief

Tegenwoordig moeten jongeren steeds zelfredzamer zijn. Dit vinden sommigen echter moeilijk. Vooral zij die geen sociaal netwerk hebben en niet stevig in hun schoenen staan. Jongeren kunnen worstelen met persoonlijke vraagstukken, zoals hun identiteit, een verslaving of een depressie. Het JongerenNetwerk biedt laagdrempelige steun.

Dit maatjesproject is absoluut geen hulpverlening. Het is een informele manier om problemen aan te pakken. Vrijwillige jongeren ondersteunen hierbij de hulpbehoevenden. Dit contact heeft een krachtige werking, omdat jongeren zo de gewenste erkenning, herkenning en advies krijgen. Ze voelen zich niet alleen en krijgen hun stem terug.

Het JongerenNetwerk bereikt de meest onbereikbare jongeren. Jongeren die geen zorg willen, nergens terecht kunnen en met niemand willen praten. Er komt altijd een oplossing. Vind jij dit ook belangrijk? Stem dan op dit project!

De maatjes helpen jongeren met hun vraagstuk, zodat ook zij beter kunnen functioneren en deelnemen aan onze samenleving.

JongerenNetwerk heeft 431 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!