Jongeren Netwerk Limburg

Young Perspective versterkt de positie van Limburgse jongeren door het verbinden van cliëntenraden, jeugdraden en leerlingenraden.
Aantal stemmen915
Sittard-Geleen
Ivo
Heuts
Jongeren Netwerk Limburg

Young Perspective is hét jongerennetwerk in Limburg voor cliëntenraden, jeugdraden en leerlingenraden. Met dit initiatief organiseert het Jongeren Netwerk Limburg jaarlijks terugkerende activiteiten die de verschillende initiatieven versterken en met elkaar in contact brengen. Zo kunnen ze kennis delen en leren van elkaar. Op deze manier wil de organisatie de positie versterken van jongeren tussen 12 en 27 jaar in Limburg.

Online en offline
Er zijn on- en offline activiteiten zodat leerlingen-, jeugd-, en cliëntenraden veel meer en krachtigere invloed kunnen uitoefenen en de stem van hun achterban kunnen vertegenwoordigen. Jongeren krijgen zo meer invloed op beleids- en besluitvorming op bijvoorbeeld scholen en in gemeentes en wijken. “Alleen met vereende krachten en in samenwerking met jongeren en de organisaties er omheen kan het verschil worden gemaakt.” Verdient deze netwerkorganisatie een Appeltje van Oranje? Stem!

Via leerlingenraden, gemeentelijke jeugd- en jongerenraden en cliëntenraden bereiken we jongeren met verschillende achtergronden.
 Jongeren Netwerk Limburg

Jongeren Netwerk Limburg heeft 915 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!