Jimmy's

Jimmy’s is een laagdrempelige en ongedwongen plek waar jongeren leuke dingen doen en zich thuis voelen.
Aantal stemmen1462
Groningen Leeuwarden Emmen Eemsdelta Berkelland
Romy
Misran
Up to Us

Wij zijn Jimmy’s is een jongerennetwerk met zes locaties. De talentenbroedplaatsen voor jongeren worden voor 95 procent gerund door jongeren zelf. Jimmy’s is een plek waar veel verschillende jongeren om uiteenlopende redenen komen en waar veel verschillende jongeren met uiteenlopende dingen bezig zijn. De ongedwongen huiskamersfeer en de focus op talent, creativiteit en leuke dingen zorgen voor een prettige omgeving, waar het veilig is om ook over je problemen te vertellen.

Jimmy’s is niet gericht op ‘probleemjongeren’, maar op alle jongeren tussen 12 en 27 jaar. En voor die jongeren die toevallig een probleem hebben, biedt Jimmy’s een laagdrempelige en ongedwongen omgeving om vroegtijdig informatie of ondersteuning te vragen. Zo helpt Jimmy’s voorkomen dat vragen problemen worden. Verdient dit initiatief van Up to Us een Appeltje van Oranje? Klik dan snel op de stemknop!

Juist de diversiteit aan jongeren brengt zoveel initiatieven voort en maakt dat heel veel verschillende jongeren zich thuis voelen.
jimmys

Jimmy's heeft 1462 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!