Inloophuis De Bron

Als bruggenbouwers en buurtverbinders zetten 25 vrijwilligers en een betaalde medewerker zich in voor Inloophuis De Bron.
Aantal stemmen419
Zaandam
Annemarie
van Nieuwamerongen
Inloophuis De Bron

Een gewoon rijtjeshuis in de Zaandamse buurt Poelenburg is de ontmoetingsplek voor buurtbewoners die naar elkaar omzien en elkaar verder helpen. Als bruggenbouwers en buurtverbinders zetten 25 vrijwilligers en een betaalde medewerker zich in voor Inloophuis De Bron. Daar krijgen mensen geen stempels. Bezoekers kunnen meedoen aan activiteiten die door buurtbewoners zelf zijn geïnitieerd. Van taalles, naailes, huiswerkbegeleiding tot koffie-ochtenden en praatgroepen. Ook lopen buurtgenoten binnen voor het inloopuur of sociaal spreekuur. Als het nodig is verwijzen de vrijwilligers de mensen door naar hulpverlening voordat er grote problemen ontstaan. “Wij zijn geen echte hulpverleners, maar wel hoopverleners.” Als kleine organisatie maakt De Bron een grote impact op de buurt. Ben jij ook onder de indruk? Klik dan snel op de stemknop!

Veel bewoners willen de wijk en haar bewoners vooruit helpen en hebben een goed idee, maar dan stopt het vaak. Op dat moment springen wij bij

Inloophuis De Bron heeft 419 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!