Humanitas Tandem

De maatjes van Humanitas Tandem helpen mensen bij het doorbreken van hun sociaal isolement.
Aantal stemmen617
ZUTPHEN
Jacqueline
Kremer-Duzijn
Eenzaamheid
Kansen in het leven
Humanitas District Oost

We leven in een prestatiegerichte maatschappij. Men is continu bezig met sociale competenties, ambities en verwachtingen van anderen. Dit maakt deelname aan de samenleving moeilijk. Steeds meer mensen ervaren daardoor sociale isolatie en uitsluiting.

Humanitas Tandem doorbreekt dit sociaal isolement. De maatjes van dit project bieden sociale steun aan en ondernemen activiteiten met iedereen die zich alleen voelt. Dit verbetert het zelfvertrouwen en de zelfredzaamheid van de deelnemers. Het resultaat van deze hulp is dat de deelnemers binnen een jaar weer zelfstandig verder kunnen in de samenleving en nieuwe vrienden hebben.

De brede doelgroep van dit initiatief voorkomt stigmatisering. De wens van de deelnemer staat centraal en zijn of haar achtergrond is daarbij niet belangrijk. Humanitas Tandem verwelkomt daarom alle levensverhalen, achtergronden, leeftijden en leefomstandigheden. Het sluit niemand buiten. Sta jij ook achter deze gedachte? Stem dan op dit project!

Humanitas Tandem is een breed georganiseerd en georiënteerd maatjesproject. Het is bestemd voor iedereen die zich geïsoleerd en alleen voelt.

Humanitas Tandem heeft 617 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!