Het Platte Steen Huisje

Door activiteiten stimuleert het initiatief van Barrio Uni sociale ontwikkelingen en fysieke en educatieve talenten van mensen van alle leeftijden.
Aantal stemmen827
Aruba
Angy
Cardona-Pichardo
Fundashon Centro Famia Piedra Plat

Het gemeenschapscentrum Centro Famia Piedra Plat in de buurt Paradera op Aruba creëert mogelijkheden om buurtbewoners bij elkaar te brengen. Door activiteiten stimuleert het initiatief van Barrio Uni sociale ontwikkelingen en fysieke en educatieve talenten van mensen van alle leeftijden. Er zijn vooral veel activiteiten voor kinderen. “Door ons op kinderen te richten bouwen wij bruggen naar ouders. We bouwen ook bruggen tussen kinderen en gezinnen binnen de wijk, door hen met verschillende activiteiten bij elkaar te brengen, hen te activeren, te motiveren en sociale cohesie binnen de wijk te versterken.” Zo is er een kinderclub, jeugdkamp en familiedag. Daarnaast kunnen ze huiswerkbegeleiding en muzieklessen krijgen. Aan het initiatief werken 25 vrijwilligers en drie medewerkers mee. Verdient dit initiatief een Appeltje van Oranje? Stem!

straat met ballonnenboog
In het verleden deden vijf jongeren mee aan onze kinderclub. Nu staan ze zelf als vrijwilliger klaar voor onze jonge bezoekers

Het Platte Steen Huisje heeft 827 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!