Het Babyhuis

Stichting het Babyhuis biedt opvang, behandeling en begeleiding aan (aanstaande) moeders om hen te ondersteunen bij het moederschap.
Aantal stemmen10023
DORDRECHT
Lieve
van Geldorp
Stichting Het Babyhuis
Wij maken een vuist tegen onnodige scheiding van moeder en baby.
Het Babyhuis, voorkomt onnodige uithuisplaatsingen

Soms is de komst van een baby door allerlei complexe psychische problematiek van een moeder geen roze, maar een donkere wolk. Deze vrouwen hebben tijdelijk rust en extra ondersteuning nodig. Het Babyhuis is een veilig en gezellig huis, waar zij worden opgevangen. Want baby’s horen bij hun moeder op te groeien en niet in een pleeggezin als dat niet nodig is. Dat is de missie van Stichting Het Babyhuis.

Oprechte aandacht en liefde
De moeders krijgen intensieve begeleiding en behandeling om hun leven weer op de rit te krijgen. Vrijwilligers ontlasten de moeder bij de zorg en bieden een luisterend oor. “Ze voeden de moeders en hun baby’s met gezelligheid, oprechte aandacht en liefde.” De vrouwen bouwen hun leven op alle fronten weer op, zodat zij zelfstandig voor hun baby kunnen zorgen. Zo voorkomt de stichting een traumatische uithuisplaatsing. Wil jij dat nog meer moeders en baby’s een kans verdienen? Stem snel op dit project!

Het Babyhuis heeft 10023 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!