Help een handje mee aan de ontwikkeling van jouw wijk

De stichting organiseert jaarlijks een wijkdag en heeft samen met de bewoners voor een wijkvlag en een wijklied gezorgd.
Aantal stemmen517
Bonaire
Lucrecia
Martis-Dortalina
Fundashon Antriol Avanti

Samen de buurt schoonmaken, meedoen aan cursussen o.a. de geschiedenis van de wijk Antriol, spelling Papiamentu, naailessen, schilderen voor jongeren en andere sociale activiteiten voor jongeren en senioren. De stichting organiseert jaarlijks een wijkdag en heeft samen met de bewoners voor een wijkvlag en een wijklied gezorgd. De wijkdag is een ontmoetingsdag waar een groot aantal bewoners de activiteiten bezoeken.Het zijn enkele voorbeelden van activiteiten die door de stichting met het project “Duna un man na desaroyo di bo bario” (Help een handje mee aan de ontwikkeling van jouw wijk) worden georganiseerd.
Twee van de ontmoetingsplekken in de wijk zijn initiatief van de Stichting Antriol Avanti, die als enige organisatie op Bonaire bezig is met het uitvoeren van buurtactiviteiten en het stimuleren van burgerparticipatie.
Afhankelijk van het initiatief worden de bewoners benaderd om deel te nemen aan de activiteiten. De stichting speelt ook in op hun interesse. De stichting werkt samen met de buurtbewoners aan een schone, sociale en plezierige wijk waar de bewoners zich veilig voelen en iedereen erbij hoort. Aan het project werken vijftig vrijwilligers en twee medewerkers mee. Onder de indruk van dit initiatief? Steun de stichting met jouw stem!

Kinderen spelen levens mens-erger-je-niet
Door verschillende activiteiten wordt er gewerkt aan het verhogen van het gevoel van trots van de bewoners voor hun wijk Antriol.

Help een handje mee aan de ontwikkeling van jouw wijk heeft 517 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!