Fietsmaatjes.NL

Fietsmaatjes.NL zorgt dat mensen met een beperking een frisse neus krijgen en sociale contacten opbouwen. Dat zorgt voor veel plezier.
Aantal stemmen5303
WARMOND
Jan
Burgmeijer
Eenzaamheid
Verbinding in de buurt
Fietsmaatjes.NL

Fietsmaatjes.nl biedt sociaal contact, lichamelijke beweging en een frisse neus aan mensen met een beperking. Dit doen de maatjes op een elektrisch ondersteunende duofiets tijdens een gezellige fietstocht in de buitenlucht.

Mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking ervaren niet alleen problemen met hun lichaam en geest, ze hebben ook beperkte sociale contacten en krijgen weinig lichaamsbeweging. De fietsmaatjes brengen hier verandering in. Het initiatief houdt namelijk stevig vast aan wederzijds respect en gelijkwaardigheid. Dit zorgt altijd voor veel plezier.

Fietsmaatjes.NL streeft naar steeds meer gezellige ochtenden voor iedereen die niet meer zelfstandig kan fietsen. Het doel is dat de gasten zich weer mens kunnen voelen en de juiste aandacht krijgen. Spreekt deze manier van verbinden jou aan? Stem dan op Fietsmaatjes.NL!

Het unieke van het concept is de gelijkwaardigheid en eigenheid van onze gasten en maatjes die naast elkaar op de duofiets zitten.

Fietsmaatjes.NL heeft 5303 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!