Eagle Shelter

De Eagle Shelter is een veilige plek waar iedereen kan binnenlopen om te ontmoeten, groeien en talenten te (her)ontdekken.
Aantal stemmen1310
Dongen
Conny
Ariens
Eagle Shelter
Omdat je alleen elkaars voornaam weet, maak je zonder oordeel contact met elkaar.
Eagle Shelter

Wie binnenloopt bij Stichting Eagle Shelter, hoeft alleen zijn voornaam te delen en mag alle labels die hij ooit heeft gekregen bij de ingang achterlaten. Hier wordt anders gekeken naar kracht, kwetsbaarheid en mentale gezondheid. Zonder stickers of stigma’s. Bij de laagdrempelige vrijplaats, waar allerlei workshops en activiteiten plaatsvinden, is iedereen gewoon mens.

Ontmoeting en verbinding
Er wordt dus niet gekeken naar leeftijd, achtergrond of levensverhaal. Het is een plek voor ontmoeting en verbinding. Want ieder mens heeft ontmoetingen van mens tot mens, verbinding, veiligheid, hoop, eigen regie en kansen nodig om in beweging te komen. Om te durven dromen, groeien en herstellen. Alles wordt door en voor alle gasten samen vormgegeven. Het gaat om wat de bezoekers willen en kunnen. Zij groeien op eigen kracht en met elkaar. Zo pakken mensen de regie over hun eigen leven en leren ze zelfstandig te groeien. Steun jij dit project met jouw stem? Druk snel op de knop!

Eagle Shelter heeft 1310 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!