Vadercentrum

Bij het Vadercentrum in Den Haag staat integratie, participatie, emancipatie en bevorderen van een betere samenleving in de stad voorop.
Aantal stemmen1352
Den Haag
Bilal
Sahin
Stichting Haagse Vaders

Bij het Vadercentrum in Den Haag staat integratie, participatie, emancipatie en bevorderen van een betere samenleving in de stad voorop. Ooit begon het als een plek voor mannen om zich te ontwikkelen. Inmiddels is het een plaats waar iedereen dagelijks welkom is voor activiteiten, een lekker bakkie koffie of gewoon een praatje. Voor sommigen voelt het Vadercentrum als een tweede huiskamer.

We hebben onder andere een Weggeefwinkel, Voedselbank, sociaal restaurant, Repair Café en ook kunnen mensen met hulpvragen terecht bij de "Raad en Daad" balie. De vele cursussen zoals Nederlands, Engels, yoga, computerles en lassen zijn reuze populair.

Wekelijks komen ruim duizend bezoekers naar het Vadercentrum. “Zij bewijzen keer op keer dat vriendschappen en samenwerking ook kan ontstaan als er geen gemeenschappelijke taal wordt gesproken.” Met 180 vrijwilligers is er altijd voldoende taalkennis in huis om iedereen zich welkom te doen voelen.

Help het Vadercentrum om meer stemmen te krijgen! Deel het met je vrienden.

Vier dames in traditionele kleding
Bij ons is het luisteren naar elkaar, leren van elkaar en leven met elkaar.

Vadercentrum heeft 1352 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!