De Stadskamer

Stichting Stadskamer is een voorliggende voorziening waar iedereen mag en kan meedoen.
Aantal stemmen1115
DOETINCHEM
Everdien
Boesveld
Stadskamer
Bij de Stadskamer gaan gezamenlijkheid en de individuele vraag hand in hand. De kracht is verbinding en verscheidenheid. Mensen ontmoeten elkaar door wat hen bindt.
De stadskamer

Bij Stichting Stadskamer hoort iedereen erbij. De Stadskamer heeft een gezellige inloop, biedt allerlei activiteiten en vrijwilligers op verschillende afdelingen. Mensen doen mee aan activiteiten of bedenken zelf een initiatief. “Onze bezoekers verbinden zich op basis van gezamenlijke interesses, kennis, vaardigheden of doelstellingen. Mensen mogen uitvinden waar ze goed in zijn, wat ze leuk vinden en waar hun kwaliteiten liggen.”

Gezelligheid
Sommigen ontgroeien de Stadskamer en vinden aansluiting op de reguliere arbeidsmarkt. Voor anderen is het al mooi dat ze er simpelweg zijn. Ze genieten van de gezelligheid. De vrijwilligers hebben vaak een vergelijkbare achtergrond. Daardoor voelen bezoekers zich gehoord, gezien en begrepen. “Kortom, de Stadskamer is een mooie plek, waar mensen bezig zijn met mooie dingen en elkaar inspireren.” Word jij warm van dit project? Breng jouw stem uit!

De Stadskamer heeft 1115 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!