De Schilderswijk Moeders

Het project de Schilderswijk Moeders komt op voor geïsoleerde vrouwen in de Haagse Schilderswijk. Dit leidt tot de positieve ontwikkeling van gezinnen en een gezellige sfeer in de buurt.
Aantal stemmen1252
'S-GRAVENHAGE
Ellen
Berenz
Verbinding in de buurt
Kansen in het leven
Buurtcentrum De Mussen

De Schilderswijk Moeders van Buurtcentrum De Mussen zet zich in voor een gezonde en veilige ontwikkeling van gezinnen in de Haagse Schilderswijk. Moeders en vrouwen staan hierbij centraal, want zij zijn de stille kracht voor de samenleving.

De vrouwen uit de Schilderswijk zijn de steunpilaar voor deze buurt. Zij leggen sociale contacten met andere geïsoleerde vrouwen. Dat brengt positieve veranderingen met zich mee. Vrouwen krijgen bijvoorbeeld meer zelfvertrouwen, durven weer voor zichzelf te spreken en laten zich weer zien bij sociale activiteiten. Dit voorkomt dat gezinnen langdurige en dure hulp nodig hebben. Bovendien geeft het een boost aan de gezelligheid van de wijk.

Vind jij ook dat vrouwen meer voor elkaar op moeten komen? Stem dan op dit maatjesproject!

Het is voor ons niet alleen belangrijk dat de buurtbewoners worden bereikt en geholpen. Het is ook belangrijk dat maatjes zich ontwikkelen en hun dromen najagen.

De Schilderswijk Moeders heeft 1252 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!