Chicks And The City

Chicks And The City is als mediaplatform een plek van persoonlijke en professionele groei voor krachtige meiden.
Aantal stemmen452
Rotterdam
Natasja
Morales
Stichting Adelaida

Begonnen met meidenradio als participatieproject in Rotterdam is Chicks And The City (CATC) inmiddels uitgegroeid tot een breed mediaplatform. Krachtige chicks van 15 tot en met 25 jaar werken aan talkshows, podcasts, social media, YouTube, tv-series, livestreams, mediaworkshops en educatieve events.

Persoonlijke en professionele groei
Veel meiden uit de haarvaten van de stad hebben te maken met zaken als armoede, discriminatie en problemen thuis. CATC biedt hen een plek van persoonlijke en professionele groei waarbij ze de kans krijgen om de huidige realiteit naar hun eigen hand te zetten. “Ze ontwikkelen bij ons hun eigen stem, een gezicht, zelfvertrouwen.” Tijdens het talentontwikkelingstraject leren ze door te doen en groeien ze nog verder als powervrouwen. Ze ontdekken hun talenten, doen professionele ervaring op, passen kennis toe en breiden hun netwerk uit. Ben jij onder de indruk van deze kleine organisatie die grote persoonlijke impact maakt? Breng snel jouw stem uit!

Ons mediaplatform biedt een omgeving waar meiden die vaak onzichtbaar zijn in de samenleving, de kans krijgen een stem te ontwikkelen qua kennis en kunnen.
Chicks And The City b

Chicks And The City heeft 452 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!