Buddy Project Hardenberg

Buddy Project Hardenberg verkleint de afstand tussen vluchtelingen en Nederlanders door te streven naar een inclusieve samenleving.
Aantal stemmen2588
HARDENBERG
Ayold
Buit
Kansen in het leven
Diversiteit
Stichting Buddy Project Hardenberg

Een moeizame integratie van vluchtelingen maakt de afstand tussen hen en andere Nederlanders erg groot. Vluchtelingen vinden het hierdoor erg lastig om contact te leggen met inwoners van hun nieuwe woonplaats. Buddy Project Hardenberg wil dit sociale isolement van vluchtelingen doorbreken.

Dit project streeft naar een samenleving waarin iedereen meetelt en bevordert daarmee de sociale integratie van vluchtelingen. Het betrekt inwoners van de gemeente Hardenberg bij de opvang van en dagelijkse activiteiten met vluchtelingen. Dit zorgt voor een groot draagvlak binnen de lokale gemeenschap. Met als resultaat een verkleinde afstand tussen beide doelgroepen.

Volgens dit project moet je integratie samen vormgeven. Niet alleen vluchtelingen moeten hun best doen om te integreren. Ook Nederlands moeten open staan voor de nieuwe inwoners. Sta jij ook open voor de integratie van vluchtelingen? Stem dan op dit project!

“Maatjes zien elkaar gewoon als mens. Huidskleur, geaardheid, politieke voorkeur of religie zijn niet bepalend.”

Buddy Project Hardenberg heeft 2588 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!