Blooming Bakery

Blooming Bakery van Fier doet er alles aan om een definitief einde te maken aan geweld tegen jongeren en vrouwen. Het biedt de juiste hulp bij slachtoffers en voorkomt herhaaldelijk geweld in de toekomst.
Aantal stemmen540
LEEUWARDEN
Annemarie
van Rijn
Zorgen voor elkaar
Kansen in het leven
Fier

Blooming Bakery laat slachtoffers van (seksueel) geweld en mensenhandel samen met bak- en taalmaatjes een taartenbakkerij runnen. Deze werkervaring, in combinatie met traumatherapieën en een veilige opvang, leert hen weer terug te keren in de samenleving.

De slachtoffers krijgen hun zelfvertrouwen terug door de ontspannen en gezellige werksfeer. Door sociaal contact verwerken zij hun trauma’s. Blooming Bakery zorgt hiermee voor het lichtpuntje richting een beter toekomstperspectief. Weer meedoen in de maatschappij betekent minder kans op herhaald slachtofferschap en andere problemen.

Blooming Bakery geeft slachtoffers de bagage die ze keihard nodig hebben: diploma’s halen, werkervaring opdoen, scholing en een netwerk opbouwen. Vind jij dit ook belangrijk? Stem dan op dit project!

Het maatje is er getuige van dat vrouwen, die vaak nergens meer zin in hebben en niets meer kunnen, weer ‘tot leven komen’.

Blooming Bakery heeft 540 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!