Bedrijf en Samenleving

Stichting Bedrijf en Samenleving steunt probleemjongeren met het opbouwen van een zelfstandig leven. Dit voorkomt een grotere problematiek in de toekomst.
Aantal stemmen1570
HAARLEM
Marijke
Aukema
Zorgen voor elkaar
Kansen in het leven
Stichting Bedrijf en Samenleving Haarlem e.o.

Het lukt lang niet alle jongeren om een geslaagde overgang naar volwassenheid te maken. Probleemjongeren verlaten vaak vroegtijdig school, raken werkloos, belanden in de criminaliteit of op straat. Zij hebben extra steun nodig voor een betere toekomst. Stichting Bedrijf en Samenleving geeft hen het juiste duwtje in de rug om de goede kant uit te gaan.

Het maatjesproject Time 2 Shine stimuleert en ontwikkelt maatschappelijke projecten, gericht op de terugkeer naar school, huisvesting en welzijn. Dit doet het in samenwerking met een mentor uit het bedrijfsleven. Dit maatje helpt bij de overgang naar een zelfstandig leven door bijvoorbeeld het organiseren van activiteiten en het zoeken naar werk. Jongeren krijgen hiermee vertrouwen en eigenwaarde terug.

Dit project richt zich op alle kwetsbare jongeren die het op eigen kracht niet redden in de maatschappij. Geen enkele probleemjongere mag daarbij verloren gaan. Wil jij ook iets betekenen voor jongeren? Stem dan op dit project!

Een mentor zorgt ervoor dat maatjes de nodige tijd en aandacht krijgen om na te denken over wat zij willen veranderen aan hun situatie.

Bedrijf en Samenleving heeft 1570 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!