Amsterdams Buurtfilmfestival

Het project bestaat uit vier kernactiviteiten: het ABFF-Festival (een jaarlijks filmpodium), ABFF-FlimLab (workshop voor bewoners om een eigen film te maken), ABFF-OnTour (themabijeenkomsten binnen diverse wijken in Amsterdam) en ABFF-TV tv-uitzendingen.
Aantal stemmen184
Amsterdam
Kibret
Mekonnen
Aimiro Mediahuis

Het Amsterdams BuurtFilmfestival (ABFF) is een platform voor Buurtfilmmakers. Beginnend, gevorderd of professional. Het festival brengt sociale, maatschappelijke en culturele verhalen
van buurten tot leven. Online en op het witte doek. Het project bestaat uit vier kernactiviteiten: het ABFF-Festival (een jaarlijks filmpodium), ABFF-FlimLab (workshop voor bewoners om een eigen film te maken), ABFF-OnTour (themabijeenkomsten binnen diverse wijken in Amsterdam) en ABFF-TV tv-uitzendingen om verhalen van Amsterdammers met anderen te delen en archiveren). Deze activiteiten brengen vrijwilligers, stadgenoten uit verschillende stadsdelen bij elkaar. Zij delen hun verhalen, levenservaring en expertise om bij te dragen aan een veilige en leefbare samenleving in de stad. Word jij warm van dit creatieve buurtplatform? Stem snel!

Stichting Amiro mediahuis neemt een prijs in ontvangst
Het festival brengt sociale, maatschappelijke en culturele verhalen van buurten tot leven.

Amsterdams Buurtfilmfestival heeft 184 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor alle stemmen op dit project!