Netwerkpro

Netwerkpro begeleidt in Amsterdam en Haarlem vrouwen met een achterstand op de arbeidsmarkt richting werk, participatie of opleiding.

Aantal stemmen447
Amsterdam
Sophie
Koopmans
Vluchtelingen
Vrouwen
Netwerkpro

Het verbeteren van de professionele positie van vrouwen. Dat is het doel van Netwerkpro. Vrouwen uit het zakelijk netwerk 'Vrouwen aan de Amstel' zetten zich vrijwillig in om andere vrouwen te helpen aan een baan. De vrijwilligers verbinden, inspireren en activeren de deelnemers.

Iedere vrouw die een belangrijke stap in haar toekomst wil zetten, krijgt begeleiding. Van statushouders, alleenstaande moeders, jonge afgestudeerden tot vrouwen die lang in de bijstand zitten. Ze kunnen trainingen volgen, netwerken en krijgen een vrijwillige mentor. Die mentor deelt haar kennis, ervaringen en netwerk om de andere vrouw te helpen. Ze helpt bij het maken van keuzes en het aanbrengen van een focus.

Na het project voelen deelnemers zich zelfverzekerder, hebben ze een groter professioneel netwerk en durven ze meer kansen te pakken. Veel vrouwen die aan de slag gaan, worden uiteindelijk ook mentor van een nieuwe vrouw.

Het gaat erom dat je met elkaar, met de vrouwen in Amsterdam en Haarlem, een andere groep vrouwen in je armen sluit.
Netwerkpro

Netwerkpro heeft 447 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor het recordaantal stemmen!