Het Klup virus

De Klup Apeldoorn biedt mensen met een beperking een veilige plek waar ze zichzelf kunnen zijn en hun talenten kunnen gebruiken en ontwikkelen.

Aantal stemmen1218
Apeldoorn
Wilma
Hartman
Mensen met een beperking
Kinderen/jongeren
De Klup Apeldoorn

Mensen met en zonder beperking kunnen hun leven verrijken bij de Klup in Apeldoorn. Door deel te nemen aan activiteiten, vrijwilligerswerk te doen, taalstages te volgen, begeleid te werken of maatschappelijk te ondernemen.

De ontmoetingsplek werd gerealiseerd om ouders te ontlasten. Zij kunnen hun kinderen met een gerust hart achterlaten door de goede begeleiding en ondersteuning van de vrijwilligers. Ze bieden mensen met een beperking een luisterend oor in een prettige en veilige omgeving.

In het Kluphuis kunnen bezoekers wekelijks deelnemen aan ruim dertig activiteiten op het gebied van hobby en creativiteit, dans en zang, ontmoeting en sport. Deze worden begeleid door 140 vrijwilligers en stagiaires. Alles staat in het teken van ontmoeten, verbinden en meedoen. De activiteiten zijn dan ook een middel om mensen samen te brengen, de vrijwilligers zijn het bindmiddel.

We begonnen met niets en nu is er een prachtig Kluphuis, 140 vrijwilligers, 30 activiteiten en 600 deelnemers.
De Klup Apeldoorn

Het Klup virus heeft 1218 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor het recordaantal stemmen!