#Awesome Kledingruilatelier

Stichting #Awesome Kledingruilatelier biedt in het kledingruilatelier dagbesteding en een opstap naar werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in Eindhoven.

Aantal stemmen1146
Eindhoven
Yvonne
Krom
Buurtbewoners
Mensen in een achterstandspositie
Stichting #Awesome Kledingruilatelier

Het kledingruilatelier in Eindhoven brengt mensen bij elkaar door middel van kleding. Mensen met een kleine beurs komen langs om gratis kleding te halen. Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen er hun kwaliteiten ontdekken, ontplooien en inzetten.

De kledingruilwinkel begon als initiatief om armoede en de toename van de afvalberg te bestrijden, maar is inmiddels uitgegroeid tot een locatie waar 45 vrijwilligers zichzelf kunnen zijn. Ze zijn druk in de weer met het pimpen of recyclen van gekregen kleding. Daardoor krijgen mensen die het minder breed hebben de kans om eens iets anders aan te trekken.

Voor de vrijwilligers voelt het goed iets voor een ander te doen. Ze krijgen de ruimte om zichzelf te ontwikkelen en verder te groeien. Sommigen vinden uiteindelijk een vaste baan, anderen stromen door naar ander vrijwilligerswerk. Maar altijd ontstaan er sociale netwerken en vriendschappen.

In het kledingruilatelier komen mensen samen, verwerken ze kleding en zijn ze er voor elkaar.
Stichting Awesome Kledingruitlatelier

#Awesome Kledingruilatelier heeft 1146 stemmen gekregen

De stemtiendaagse is afgelopen. Bedankt voor het recordaantal stemmen!